Aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen?

Voordracht

Dit is een presentatie voor een breder publiek over wat autisme juist allemaal inhoudt en hoe we kunnen sensibiliseren en awareness creëren bij het grotere publiek.

1 op 1 consultancy

Hier geef ik ter plaatse begeleiding op een training of wedstrijd of kom ik observeren tijdens een trainingsmoment. Hier kunnen we dan 1 op 1 tips en tricks uitwerken om de begeleider te helpen om te gaan met de persoon met autisme.

Toolkit

Dit is een box met verschillende handvaten om te gebruiken in de sport- en vrijetijdsverenigingen. Alle tools in de box zijn inzetbaar in alle vrijetijdsbestedingen. Deze box komt met een handleiding en korte toelichting ter plaatse.

Workshop

Dit is voor een opleiding binnen een bepaalde sporttak. Hier wordt een workshop gegeven over autisme in jouw sport en hoe er als trainer mee om te gaan en aan je skills te werken. Hier wordt ook gewerkt aan bepaalde tools en in kaart gebracht wat er kan veranderen in jouw club om deze zo autismevriendelijk mogelijk te maken!

Voordracht

Deze voordracht kan gegeven worden aan mensen die kinderen/adolescenten en volwassenen begeleiden in het dagdagelijkse leven en tijdens vrije tijdsactiviteiten.

Ouders zijn hier ook van harte welkom. We starten met een basis over wat autisme nu juist is en waar vaak de pijnpunten liggen voor ons als neurotypische mensen.

Indien er andere vragen zijn of een ander publiek, laat het gerust weten! Hoe meer mensen we autismevriendelijk kunnen maken, hoe liever!

De voordracht zelf duurt maximaal 2 uur en er is ruimte voor vragen achteraf. De presentatie is beschikbaar voor de aanwezigen.

€450,00

1 op 1 consultancy

Hier kom ik ter plaatse opleiding geven bij een specifieke vraag van een vereniging, club of trainer. Dit om de situatie beter in te schatten en op maat van de club wat meer inzichten te kunnen geven.

We werken bepaalde zaken samen uit en evalueren na verloop van tijd of dit de juiste werkmiddelen zijn. Hier en daar zullen we moeten bijsturen en aanpassen.

Boek je afspraak online in op: https://calendly.com/bb_aut/1-op-1-autisme-en-sport

Dan bekijken we samen hoe we er een topseizoen van kunnen maken voor jou als trainer en zeker voor de persoon met autisme!

 

€50/uur

Toolkit - Binnenkort meer!

Een echte werkbox met tools en nuttige materialen om te gebruiken in real life in jouw club of vereniging.

De inhoud van de planner hangt af van de grootte van jouw club of vereniging en aantal kinderen/adolescenten of volwassenen met autisme.

De toolkit komt met een korte opleiding en handleiding.

L – €500,00

M – €350,00

S – €250,00

Workshop

Deze is speciefiek voor de sportverenigingen en opleiding van coaches en monitoren.

Hier gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in tips en tricks om jouw sport autismevriendelijk te maken. Hier werken we sportspecifiek!

Hier testen we ook de toolkit die van toepassing zou kunnen zijn in jouw club. We werken ook een bepaald aantal tools verder uit op maat van de sport of vrijetijdsbesteding zelf.

€750,00